TVM Belgium is opnieuw een trotse partner van de Truckersquiz

Leestijd 2 minuten

Op 3 juni gaat de derde editie van de Truckersquiz van start. Deze online quiz wordt georganiseerd door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en het Waalse verkeersveiligheidsagentschap AWSR.  

TVM Belgium is samen met het Sociaal Fonds Transport en Logistiek (SFTL) opnieuw partner van dit initiatief, dat vrachtwagenchauffeurs de kans biedt om hun verkeerskennis op een leuke en interactieve manier te testen en te verbeteren. Deelnemen is mogelijk tot en met 3 juli.  

Hoe werkt het  

De quiz kan uitsluitend online gespeeld worden via www.truckersquiz.be. Elke deelnemer beantwoordt 10 vragen over de Belgische wegcode voor vrachtwagenchauffeurs, code 95 en veiligheid tijdens het transport. De deelnemers met de hoogste scores maken kans op mooie prijzen.  

Ook bedrijven kunnen zich inschrijven  

Net zoals vorig jaar richt de quiz zich niet enkel tot vrachtwagenchauffeurs. Ook transportbedrijven en organisaties kunnen zich inschrijven. Elk bedrijf krijgt toegang tot een dashboard, met daarop de resultaten van de deelnemende collega’s en kant-en-klaar promotiemateriaal. Op deze manier stimuleert de Truckersquiz een gezonde competitie en bevordert het de verkeerskennis binnen de Belgische transportbedrijven.  

Trotse partner 

TVM Belgium werkt voor het derde jaar op rij mee aan de Truckersquiz. Niet enkel als sponsor, maar ook als inhoudelijke partner. Dit betekent dat we mee verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de vragen. We zijn trots dat we met de Truckersquiz ook dit jaar ons steentje kunnen bijdragen aan een veiligere toekomst op de weg.   

Meer informatie vindt u op de website van de Truckersquiz. 

Ga naar de Truckersquiz