TVM Belgium huldigt 458 Ridders van de Weg

Leestijd 1 minuut

Op zaterdag 19 oktober vieren we de indrukwekkende prestaties van vrachtwagenchauffeurs die gedurende 3, 5, 10 of zelfs 20 opeenvolgende jaren schadevrij rijden. Deze toegewijde professionals worden erkend als Bronzen, Zilveren, Gouden en Diamanten Ridders van de Weg. 

Opnieuw erg succesvolle editie

TVM Belgium huldigt dit jaar 458 Ridders van de Weg. Hoewel dit iets onder de 482 Ridders van de recordeditie van vorig jaar ligt, is het een significante stijging ten opzichte van de 386 Ridders in 2022 en de 259 in 2021. Dit is opnieuw een groot succes! We zetten 1 Diamanten, 15 Gouden, 199 Zilveren en 243 Bronzen Ridders in de bloemetjes. 

Een verwennerij als beloning

Als erkenning voor hun fantastische prestaties ontvangen deze helden van de weg op zaterdag 19 oktober een smakelijke dinerbox met een heerlijk 3-gangenmenu. Deze box wordt speciaal aan huis geleverd en is eenvoudig te bereiden. Zo kunnen zij samen met hun gezin genieten van deze welverdiende erkenning. Na vele uren op de weg verdient elke chauffeur deze kleine luxe.

Waardering voor de werkgevers

Ook de transportbedrijven verdienen lof voor hun grote rol in dit succesverhaal. Als blijk van waardering bieden wij hen deze week een smakelijke lunchbox aan. Hun ondersteuning en motivatie van de chauffeurs op het gebied van verkeersveiligheid en schadepreventie zijn cruciaal voor het behalen van deze indrukwekkende resultaten.

In de onderstaande video ontdek je waarom het zo'n prestatie is om een Ridder van de Weg te worden en waarom onze chauffeurs deze beloning absoluut verdienen. Laten we samen blijven streven naar een veiliger wegverkeer!

Ridders van de Weg